Comuna Peris este atestata documentar inca din anul 1579, moment in care apare pentru prima data sub denumirea actuala. .
..mai mult

Hotarari ale Consilului Local

Construiti cu noi casa pe care va- doriti. Indiferent de tipul constructiei, experienta noastra este garantia finalizarii proiectului dumneavoastra in cele mai bune conditii. Va garantam sprijinul necesar atat pe durata executiei lucrarilor cat si dupa predarea constructiei.

..mai mult

Dispozitii ale Primarului

Dispunem de numeroase proiecte standard, dar realizam cladiri personalizate pentru fiecare client în parte. Dispunem de toate mijloacele de transport si mijloace de mecanizare (automacarale, buldozere, autobasculante, excavatoare) necesare pentru executia lucrarilor industriale.

..mai mult

Informatii cetateni

Compania nostra se implica in proiecte de toate marimile, de la un simplu proiect de casa, de constructie casa sau mansardare, avizare, documentare si pana la studii complexe de fezabilitate sau Project Management pentru constructia de cladiri industriale, de birouri..

..mai mult

Suntem echipa profesionista,tanara dinamica,deschisa si temeinic pregatita in domeniul constructiilor si amenajarilor,care va sta la dispozitie in orice moment special pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare; .